Support

Ellusion.dk

- Specialisten i Sarepta

Support

Det sker du får brug for hjælp, har spørgsmål eller mangler en opdatering. Du kan finde alt hvad du behøver, ved at få adgang til vores forum. Det kræver dog at du har en relation til en bruger af Sarepta-programmet (familie, underviser, hjælper, IT-ansvarlig, etc.), da du ellers vil blive slettet.

Til de eksisterende brugere af Sarepta, kan man nu her downloade en række lyd-effekter, samlet i en Zip-fil. Her er små lyd-effekter, såsom klokker, eksplosioner og klapsalver. Filerne ligger i wav.-formatet og passer derfor med Sarepta-programmet. Hele filen fylder næsten 800 MB, så det kan tage tid at hente.

Har du videre spørgsmål, så kontakt gerne Ellusion under "Kontakt".

Ellusion.dk v/ Thomas Lund - CVR: 35358730 - mail: thomas@ellusion.dk